In cadrul sedintei de ieri a Consiliului Judetean a fost votata in unanimitate numirea domnului Iulian Gherca in functia de director – manager al Complexului Muzeal Judetean Neamt.

„Il felicit pe domnul Iulian Gherca pentru numirea in functia de manager al Complexului Muzeal Neamt. Am incredere in capacitatea sa de a conduce in mod performant aceasta institutie si ii urez succes in activitatea sa. De asemenea, ii multumesc domnului Ciprian Dorin Nicola, directorul interimar al institutiei, pentru toate eforturile sale. Imi doresc un parteneriat al celor doi specialisti experimentati pentru buna functionare a Complexului Muzeal, una dintre cele mai importante valori culturale ale Neamtului”, a declarat Ionel Arsene, presedintele Consiliului Judetean Neamt.

Noul manager al Complexului Muzeal Judetean Neamt este absolvent al facultatii de istorie din cadrul Universitatii Alexandru Ioan Cuza si Doctor in domeniul istoriei. Numirea sa in functia de director-manager este pentru o perioada de cinci ani.

Tot astazi, președintele Arsene a vizitat si expozitia “Universul Papusilor de Portelan” pe care o gazduieste Muzeul de Istorie si Arheologie din Piatra Neamt.

“Este o expozitie inedita pentru judetul nostru in urma careia am convingerea ca cei care ii vor trece pragul vor afla mai multe despre aceste exponate, dar si despre ce presupune sa le colectionezi. Ma bucur ca evenimentul beneficiaza de cele mai bune conditii de desfasurare din partea Complexului Muzeal Neamt. Imi doresc ca pe viitor judetul nostru sa organizeze mai des asemenea evenimente culturale, asigurandu-i pe cei din Complexul Muzeal de intreaga mea sustinere. Va invit pe cat mai multi sa vizitati aceasta expozitie”, Ionel Arsene, președinte CJ Neamt.

Ionut CORFU   sursa: informare de presa CJ Neamt

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.