Iulian Luca, primvicepresedinte ALDE Neamt, si-a aratat satisfactia ca alianta PSD- ALDE- PMP din Consiliul Local Piatra- Neamt, ”a reusit demonteze masinaria de vot a primarului” care a functionat pana acum in consiliul local. Declaratiile au fost facute la conferinta de presa de astazi, a ALDE Neamt.

El se refera la ultima sedinta de consiliu, cand alinata a respins mai multe proiecte, care in legislaturile trecute ar fi fost aprobate fara cracnire de consilierii locali.

Iulian Luca a spus ca ”Dragos Chitic ar fi vrut sa conduca pe model Stefan, cand toti votau asa cum dicta primarul, in acest fel fiind aprobate hotarari paguboase pentru Piatra- Neamt, hotarari care erau aprobate doar dupa interese personale sau de partid. Iata ca nu se mai poate asa, si l-am vazut pe acest domn primar intr-o conferinta de presa, cum in mod penibil se ratoia la consilerii locali ca nu i-au facut lui pe plac si nu i-au votat proiectul de hotarare

Cel mai discutat si controversat proiect respins, a fost cel care prevedea aprobarea  construirii unui nou magazin Kaufland in zona 1Mai. Dupa sedinta de consiliu, intr-o conferinta de presa, Dragos Chitic s-a aratat foarte iritat ca proiectul nu a trecut si a reprosat acest lucru celor care au votat impotriva, respectiv consilierilor PSD- ALDE- PMP.

Ionut CORFU

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.