Actualizare- 8 iulie: Vezi AICI- Minune! După 4 zile, Apaserv a trimis o echipă pe str. Hangului din Piatra Neamț

Pe str. Hangului din Piatra Neamt (cartierul Dărmănești) iese apa din asfalt de 3 zile, dupa cum spun cei care locuiesc in zona. Intre timp, pe strada s-a format un mic iaz, fără ca Apaserv sa intervina, desi compania din subordinea CJ Neamt stie despre avarie, dupa cum spun tot oamenii care locuiesc pe strada respectiva, care mai povestesc ca a fost cineva de la Apaserv la fata locului si a spus ca se va interveni. Cand? Inca nu se stie, pentru ca astazi la ora 13, apa izvora in liniste, cu susur ca de izvor de munte.

Dupa cum se poate vedea in imagini, apa țâșnește printr-o crapatura in asfalt, chiar langa bordură, pe o lungime de aproximativ 2 metri si se scurge in doua canale de pe carosabil, altfel, la ora asta am fi avut un fluviu pe toata strada 1 Decembrie 1918, cu gura de varsare prin intersectia de la Orion.

Cine plateste toata apa care se pierde zile intregi (sute poate chiar mii de metri cubi) fara ca nimeni sa remedieze situatia, poate explica daor Apaserv. Sau Consiliul Judetean Neamt, unde sunt angajati la Comunicare lipitori (de afise) PSD, cu salarii de mii de lei. In afara de asta, zona este un adevarat pericol public, pentru ca evident, apa sapă sub asflat, iar carosabilul s-ar putea prabusi in orice secunda. Asa ca poate se trezeste si administratia Carabelea si pune pe cineva de la Politia Locala sa restrictioneze traficul rutier, inainte sa ajunga Piatra Neamt din nou subiect de stiri nationale.

Vezi si De ce se scumpește apa și unde se duc banii Apaserv- Contract de peste 10.000 de euro pentru ”optimizare pagină de socializare”

Ionut CORFU

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.