În goana după profiturile uriase pe care le scot din Romania (si la propriu si la figurat), companiile de distributie a carburantilor continua sa atenteze la buzunarele romanilor si implicit, sa destabilieze intreaga economie care si asa este șubredă dupa 2 ani de pandemie si dupa izbucnirea razboiului din Ucraina.

Dupa marea isterie de saptamana trecuta, Guvernul (cu PSD-istii pe post de vioara întâi) a amenintat companiile din domeniu cu controale si amenzi, insa in mai putin de 24 de ore, lucrurile s-au linistit, iar distribuitorii de carburanti continua sa faca ce stiu mai bine, adica sa-i jefuiasca pe romani, umilind efectiv o intreaga tara cu tot cu Guvern.

Altfel nu se explica de ce preturile la pompa cresc, in conditiile in care pretul petrolului este in continua scadere de peste 5 zile, iar astazi a scazut la sub 100 de dolari pe baril, pentru prima oara dupa 1 martie. Cu exceptia Petrom, unde pretul pentru cea mai ieftina benzina a scazut cu 8 bani, iar pretul pentru cea mai ieftina motorina a ramas la fel, la toti ceilalti operatori din domeniu, preturile au urcat.

Iata preturile la combustibili afisate astazi la orele pranzului, la cateva statii de alimentare din Piatra Neamt (Petrom, Rompetrol, Mol):

Ionut CORFU

 

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.