Jandarmeria va asigura paza si ordinea publica la Iasi, pe 14 octombrie, atunci cand zeci de mii de credinciosi vor participa la pelerinajul anual de la Hramul Cuvioasei Parascheva. Vor fi mobilizate forte din mai multe judete, inclusiv din Neamt. Jandarmii fac si cateva recomandari cetatenilor care vor participa la eveniment.

Comunicatul Inspectoratului de Jandarmi Judetean, Neamt:

“Ziua de 14 octombrie devine, an de an, centrul ortodoxiei româneşti. Mii de pelerini, din toate colţurile ţării, de la simpli credincioşi până la personalităţi locale şi centrale, participă anual la Hramul Cuvioasei Parascheva, considerată ocrotitoarea Iaşului şi a întregii Moldove.

Pentru ca aceste evenimente să se desfăşoare în condiţii optime de siguranţă, în perioada 10-14 octombrie a.c., şi Jandarmeria Neamţ va fi prezentă la această misiune cu un efectiv de 30 de jandarmi care vor patrula alături de colegii lor din celelalte inspectorate judeţene ale Moldovei.

În această perioadă, recomandăm cetăţenilor judeţului Neamţ care vor fi prezenţi la acest pelerinaj, să respecte măsurile de ordine stabilite pentru asigurarea unui climat de ordine şi siguranţă adecvat, pentru prevenirea aglomerărilor, busculadelor şi altor situaţii nedorite.

De asemenea, cetăţenii pot solicita sprijinul jandarmilor, fie prin contact direct, fie prin apelarea serviciului unic de urgenţă ”112”.”

unnamed (2) unnamed (1)

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.