Misiunea JANDARMERIEI de Ziua Copilului

 În perioada 29-31 mai a.c., Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Neamţ împreună cu Asociaţia Sportivă ,,Petru Rareş” Club Piatra Neamţ şi cu Primăria Municipiului Piatra Neamţ vor fi alături de copii în cadrul proiectului ,,Mişcare pentru copiii noştri”, Ediţia II.

Aşadar, luni şi marţi între orele 09.00-14.00, copiii sunt aşteptaţi de jandarmii montani la punctul de informare turistică de la Izvorul Muntelui, acolo unde vor fi prezentate o serie de filmuleţe educative, materialele şi tehnica din dotarea structurilor montane, un demonstrativ specific jandarmilor montani, după care copiii se vor putea bucura de o plimbare cu tiroliana la poalele muntelui Ceahlău iar la solicitarea cadrelor didactice se vor organiza şi plimbări cu vaporaşul pe lacul Izvorul Muntelui.

Miercuri, 31 mai a.c., programul se va desfăşura la baza sportivă Adridan din municipiul Piatra Neamţ iar activităţile vor consta în prezentarea unor teme educative despre importanţa sportului şi a mişcării în general, organizarea de ateliere de şah, minifotbal, tenis de câmp, badminton şi frânghie.

De asemenea, va avea loc o demonstraţie de autoapărare, va fi organizat un atelier de alpinism unde vor fi prezentate echipamentele jandarmilor montani şi tot cu această ocazie, jandarmii le-au pregătit copiilor o tiroliană pentru a le face ziua mai frumoasă.

La finalul activităţilor vor fi distribuite pliante şi alte materiale educative, diplome, medalii şi legitimaţii de jandarm pentru o zi.(Căpitan Gămănuț Mihai-Marius, purtator de cuvant IJJ Neamt)

Ionut CORFU

 

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.