Inspectoratul de Jandarmi Județean Neamț, mesaj de condoleante:

Inspectoratul de Jandarmi Județean Neamț anunţă cu profund regret trecerea la cele veșnice, în data de 7 iulie, a locotenent – colonelului Ovidiu-Robert Guriuc, ofițer cu o ținută morală și profesională demnă de admirat și apreciat.

Născut la data de 18.06.1976, locotenent – colonelul Ovidiu-Robert Guriuc, a absolvit Facultatea de Mecanică și studiile de master în domeniul Managementul Operațiunilor Logistice. Ofițerul și-a început cariera militară în anul 2002 la Unitatea Militară de Transmisiuni din Bacău, de unde s-a transferat în anul 2007 la Inspectoratul de Jandarmi Județean Neamț și a ocupat succesiv mai multe funcţii în cadrul Serviciului Logistic.

La numai 43 de ani, după o lungă și grea suferință, Ovidiu a pierdut lupta cu boala.

Ne exprimăm întreaga compasiune şi adresăm sincere condoleanţe familiei îndoliate, tuturor celor care l-au iubit şi i-au fost aproape.

Funeraliile, cu onoruri militare, vor avea loc joi, 11 iulie, începând cu ora 11.00 în sat Căciulești, comuna Girov (casa părintească) și vor continua la Biserica ”Sfântul Ierarh Nicolae” din Piatra Neamț, strada Obor, nr. 55.

DUMNEZEU SĂ-L ODIHNEASCĂ ÎN PACE!

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.