La un an de cand si-au pierdut mult prea devreme camaradul, jandarmii nemteni, in semn de omagiu, organizeaza ”Cupa Jandarmeriei la minifotbal “Toma Constantin.

Toma Constantin a decedat in conditii destul de neclare, la cateva ore dupa ce fusese diagnosticat la UPU Neamt, cu o simpla raceala, lasand in urma o sotie si pe fetita sa de 3 ani (Vezi stirea aici!)

 

Comunicat Inspectoratul de Jandarmi Neamt:

”În perioada 22-23 octombrie a.c., Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Neamţ împreună cu Asociaţia Sportivă “Petru Rareş” Club Piatra Neamţ şi cu sprijinul Consiliului Judeţean Neamţ, organizează Cupa Jandarmeriei la minifotbal “Toma Constantin”.

Activitatea competiţională va avea loc la baza sportivă Adridan din municipiul Piatra Neamţ sub sloganul “SPORTUL PENTRU TOŢI”, eveniment la care vor participa 12 echipe din cadrul Jandarmeriei Române.

Întreaga activitate se va desfăşura în memoria jandarmului şi sportivului de performanţă Toma Constantin care, în urmă cu aproximativ un an, de Ziua Armatei Române, ne-a părăsit mult prea devreme la numai 42 ani. În semn de respect pentru familia lui Tomiţă, premierea va fi făcută de către soţia şi fetiţa acestuia, care vor veni tocmai din afara graniţelor ţării special pentru acest eveniment.  

În dimineaţa zilei de 25 octombrie a.c., Plutonierul adjutant şef ® Constantin Toma, subofiţer din cadrul Detaşamentului Mobil de Jandarmi Piatra Neamţ, s-a stins din viaţă la Secţia de Terapie Intensivă a Spitalului de urgenţă Piatra Neamţ. Subofiţerul era în activitate din anul 2007 şi avea vârsta de 42 de ani.

Un profesionist, un om de o mare nobleţe sufletească, devotat profesiei de jandarm, dăruit pe deplin familiei şi idealurilor pe care le-a avut în viaţă, ne-a părăsit pentru totdeauna la numai 42 de ani, lăsând în urmă un gol imens, sentimente de tristeţe şi regrete eterne, o soţie şi o fetiţă de numai 3 ani.”

Ionut Corfu

 

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.