Scandal imens in judetul Neamt, dupa ce un site si o pagina de facebook intitulate Anonymous Piatra Neamt, lanseaza in spatiul public mizerii de neimaginat la adresa unor jurnalisti incoruptibili. Janel Iosub, fostul director al Locativserv, si unul dintre fostii membri importanti ai PSD Neamt, lanseaza o ipoteza ȘOC: ”Jurnalistii denigrati pe mijloacele media amintite, sunt fix cei care au scris de rau despre prefecta Daniela Soroceanu.

Cum in spatele paginii de facebook si a site-ului pomenit mai sus, prin care se lanseaza stiri false, sunt banuiti a se afla pe langa altii, Robert Iosub si George Norocel Harabagiu, putem trage concluzia ca Janel Iosub se refera chiar la ei. Mai mult, Janel Iosub lasa sa se inteleaga ca prefecta Soroceanu este protejata de catre cei doi capi ai grupului infractional organizat, ceea ce nu ar fi chiar departe de adevar, avand in vedere ca Harabagiu a fost angajat la Prefectura Neamt, iar Robert Iosub, slugă PSD si a lui Ionel Arsene. Prin urmare, sa fie prefecta Daniela Soroceanu, unul dintre oamenii care incurajeaza astfel de manifestari? In grupul infractional despre care vorbim, s-a creat o oarecare panica dupa ce astazi, IPJ Neamt a anuntat ca politistii de la Investigatii Criminale au deschis dosar penal pe hartuire (Vezi AICICopiii jurnalistului Vinca amenințați pe un site fantomă, dosar penal la Investigații Criminale), asa ca au inceput sa transpire unele informatii, pe care le vom detalia in articole viitoare.

Pâna atunci, iata ce spune Jănel Iosub:Este simplu ca buna ziua, toti care au scris de prefecta (n.n.Daniela Soroceanu) de rau sunt terfeliti de anonimus-xanax (n.n. Harabagiu) si inca vreo cativa spermatozoizi frustrati (n.n. Robert Iosub). Scriu despre Vinca, Corfu, Balanescu si despre mine. Ce nu va este de inteles? A, faptul ca politia si parchetul din judetul nostru au apucaturile celor din Caracal, asta este o cu totul alta poveste!”

Din ce spune Janel Iosub, Politia si Parchetul vor proceda cam ca in cazul Caracal, insa pana la proba contrarie, noi vom tine totul sub observatie si vom publica zilnic articole despre stadiul anchetei. Din ce spun politistii cu experienta, IPJ Neamt ar avea nevoie de doar 5 minute pentru a descoperi cine este in grupul infractional organizat care lanseaza innspatiul public zi de zi mizerii lipsite de orice suport real. Intrebare: daca sunt plangeri facute de peste 30 de zile, ce au pazit pana acum politistii? Spusele lui Janel Iosub nu sunt prea departe de adevar, din moment ce putem observa ca pe cele doua mijloace de raspandire de stiri false, una dintre ținte este chiar seful IPJ Neamt, comisarul sef, Paul Tablan. Acuzele la adresa lui sunt deosebit de grave, si anume, ca ar fi fost santajat. Cum primele astfel de informatii (false dealtfel) au aparut in urma cu aproximativ o luna, ne intrebam: Ce pazeste DIPI (Departamentul de Informatii si Protectie Interna)? Doar ce vorbesc politistii in casa cu familia? De ce nu s-a autosesizat pana acum Serviciul de Protectie Interna a MAI? Totusi, este vorba despre o grava vulnerabilitate daca seful IPJ este santajabil (foto jos). Cineva spune ca seful IPJ Neamt este ținta unui santaj. Nu se intreaba nimeni despre cum, cine, cand si de ce? Sau… cei doi capi au grupului infractional organizat, sunt sifoane (informatori) si nu pot fi deranjati? Ramane de vazut. Si inca o intrebare: SRI este acasa? Dar STS? Revenim.

Ionut CORFU

 

 

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.