Este JALE pe drumul national dintre Piatra- Neamt si Bicaz. Astazi, 29 iulie, din cauza podului de la Preluca unde se circula pe un singur sens, traficul rutier este paralizat de cateva ore, iar cozile de masini se intind pe kilometri, chiar 5 kilometri, apreciaza cei de la fata locului, care ne-au trimis si pozele facute in jurul orei 20:30. Oamenii sunt cu nervii la pamant, unii dintre ei stand in trafic dupa ce au parcurs chiar si 2.000 de kilometri pe drumul de intoarcere in tara.

Podul respectiv este in continua degradare de peste 10 ani, iar de mai bine de 2 ani, pe el se circula pe un singur sens de mers. Abia pe 11 iunie au inceput sa se faca lucrari de reabilitare, insa santierul sta mai mult pe loc. Lucrarile au ca termen de finalizare 9 septembrie, insa este foarte greu de crezut ca se va respecta. De aproape 2 saptamani, muncitorii impletesc sarme si fier beton si nu s-a lucrat decat un sfert dintr-un sens. In urma cu cateva zile tvmneamt atragea atentia exact asupra acestui lucru: Vezi AICI! VIDEO- PODUL DE LA PRELUCA AR TREBUI SĂ FIE GATA PESTE 6 SĂPTĂMÂNI. DEOCAMDATĂ, SE ÎMPLETESC… SÂRME

Ionut CORFU

DISTRIBUIȚI

3 COMENTARII

 1. Pe banda pe care se circulă e o ditamai groapa. Cum naiba să existe fluenta? Chiar nu se poate pune măcar niște pietriș? E destul că se stă la semafor!
  Nu doar că se lucrează în dorul lelii, dar prostia, se pare, întrece orice așteptări. Se screm să cârpească un pod de 50 de metri.
  La cum arată DN 15 cu podurile lui cu tot, nu m-aș mira să ne trezim izolați intr-o buna zi!
  Axialul de la Izvorul Muntelui rămâne SF!
  Rușine! De 30 de ani, nimic!
  Poze cretine și minciuni!

 2. Oare acest pod nu e important pentru promovarea imagii Madamei Soroceanu si lui Musiu Arsene? Oare cum au procedat, pe unde au mers in vizita când au fost cu Meserie Andrusca in vizita la inundatii (dupa cum observati sunt cei trei M – madam, musiu si meserie)? Si cum se spune, lui Apolodor din Damasc i-au trebuit 2 ani sa faca un pod, de la zero. Adevarul e ca acel pod era peste Dunare! La astia oare cat le va lua sa carpeasca un podet, in conditiile in care la Bicaz s-au scremut peste 2 ani? Chiar ca suntem un popor de “batuti in cap” ce ne meritam soarta. Ce naiba, ne-au marit pensiile doar! Si salariile bugetarilor puturosi!!!
  O zi frumoasa tuturor.

 3. Cântec, joc și voie bună! Suntem campioni la festivaluri, serbări câmpenești și sărbători comunale! Spălătoriile de bani publici funcționează la parametri înalți. Peste așteptări, chiar.
  O să vă iasă pe nas toate aceste sindrofii din care mulgeți bani. Când se va fi distrus tot (pentru că nici Dumnezeu nu mai rabdă, din câte se vede), n-o să mai rămână nimic de promis.
  30 de ani de istorie neagră, putredă, asemeni celor care au scris-o.

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.