Joaca unor copii cu focul a dus la distrugerea unei case intr-un incendiu, izbucnit ieri in comuna Boghicea. ”Miercuri, 25.07.2018, la ora 15:15, Dispeceratul Integrat ISU – Ambulanță al județului Neamț a fost anunțat, prin Sistemul național unic pentru apeluri de urgență „112”, despre producerea unui incendiu la o locuinţă particulară, în comuna Boghicea, sat Nistria. La locul indicat de apelant s-au deplasat trei echipaje de pompieri militari cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă, un autocamion de intervenţie şi o ambulanţă SMURD de prim ajutor din cadrul Detașamentului de pompieri Roman, fiind sprijiniți și de patru voluntari din cadrul Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Boghicea.

Ca urmare a producerii incendiului, au ars aproximativ 600 kg articole de îmbrăcăminte şi lenjerie, trei dulapuri, două paturi şi acoperişul locuinţei confecţionat din astereală de lemn şi învelitoare din plăci de azbociment pe o suprafaţă de cca. 50 metri pătraţi.

Cauza probabilă de producere a incendiului a fost ,,jocul copiilor cu focul”, se precizeaza intr-un comunicat ISU Neamt.

Ionut CORFU

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.