Bannerul cu mesajul sindicalistilor Europol Neamt, ”Jos mafia din Ministerul Afacerilor Interne! Jos mafia din Poliția Română!” va fi afisat incepand de astazi, pe site-ul tvmneamt.ro, pe pagina HOME si pe fiecare articol in parte. Demersul tvmneamt.ro vine in sprijinul Sindicatului Europol Neamt, dupa ultimele evenimente din Piatra Neamt, unde Primaria si primarul Andrei Carabelea au incercat prin cele mai josnice metode de tip comunist-totalitarist, să suprime actiunea politistilor, de a atrage atentia că Ministerul de Interne a ajuns tarlaua interlopilor deghizati in politicieni.

Un banner cu mesajul de mai sus, a fost efectiv furat din fata IPJ Neamt, de Publiserv si Politia Locala Piatra Neamt, la dispozitia primarului Carabelea, desi era amplasat absolut legal.

Ceea ce a facut administratia locala din Piatra Neamt, ne-a determinat sa venim in sprijinul sindicalistilor Europol Neamt, hăituiti de ani de zile pentru niste actiuni și proteste sindicale absolut normale pentru o pretinsa democratie si absolut justificate, avand in vedere că sistemul mafiot din Politie chiar exista si este folosit adesea de politicieni, pentru a scapa de lege sau pentru a plati polite adversarilor politici si chiar jurnalistilor incomozi.

Prin urmare, bannerul cu mesajul Sindicatului Europol, va ramane afisat pe site-ul tvmneamt.ro.

Precizam totodata, ca suntem solidari cu orice actiune sindicala sau orice actiune de protest a oricarui sindicat, desi au mai ramas putine in Romania, cele care chiar apără interesele sindicalistilor.

Ionut CORFU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.