Judecătorii îl țin în suspans încă vreo câteva zile pe Ionel Arsene, președintele CJ Neamț. Instanța de la Curtea de Apel Brașov a acordat un nou termen pentru pronunțarea sentinței definitive, pe 10 martie 2023.

Arsene este judecat în 3 dosare de corupție, după ce în ianuarie 2018 a fost reținut, apoi arestat preventiv, pus în libertate și trimis în judecată. Procesul durează de peste 4 ani de zile și a avut peste 40 de termene în primă instanță, la Tribunalul Bacău, unde a fost condamnat la 8 ani și 4 luni de închisoare. Inculpatul a contestat sentința din primă instanță și a cerut strămutarea judecării apelului la Brașov. Aici, procesul a ajuns la 8 termene în aproximativ 6 luni de zile.

Între timp, Arsene a fost implicat în numeroase alte scandaluri cu iz de corupție, cum ar fi spitalul modular de la Lețcani sau prăbușirea podului de la Luțca.

Ionut CORFU

2 COMENTARII

  1. Toți cei care au fost șefii CJ Neamț au huzurit pe banii contribuabililor, dar Arsene , prea s-a bătut joc de nemțeni, “mușcând” hălci întregi din banul public, fără pic de jenă și minim de bun -simț. Ar trebui încarcerat pe viață și deposedat de toate “bunurile” câștigate ilicit!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.