Standul Consiliului Judetean Neamt de la Targul de Turism al Romaniei se bucura de o buna vizibilitate, fiind amplasat, in pavilionul C3, langa standul Autoritatii Nationale pentru Turism. Dupa deschiderea oficiala a Targului, care a avut loc joi, 13 noiembrie, la ora 11.00, in standul Consiliului Judetean Neamt au fost prezente cele mai importante personalitati participante: Florin-Nicoae Jianu – ministru delegat pentru intreprinderi mici si mijlocii, mediu de afaceri si turism, Simona Allice Man – presedintele Autoritatii Nationale pentru Turism (ANT), Lucia Morariu – presedintele Patronatului Asociatia Nationala a Agentiilor de Turism din Romania (ANAT), europarlamentarul Maria Grapini, fost ministru, Sorin Vornic – presedintele Romexpo, Dragos Raducan – vicepresedinte al Federatiei Patronatelor din Turismul Romanesc.

Emilia Arcan – Vicepresedinte CJ Neamt
„Participarea Consiliului Judetean Neamt la un targ de turism de asemenea anvergura este benefica pentru promovarea oportunitatilor pe care le au vizitatorii in judetul nostru. Sa ne amintim ca tinutul Neamt este zona cu cea mai mare densitate de manastiri din tara si unde, alaturi de radacinile ortodoxiei, se afla pictura lui Nicolae Grigorescu de la Agapia, urme ale istoriei din zidurile Cetatii Neamt sau universul copilariei lui Ion Creanga de la Humulesti. Dar, peste tot, judetul nostru ofera destinatii dintre cele mai interesante pentru iubitorii de istorie, de cultura, de natura, de munte si de peisaje deosebite. Consiliul Judetean isi reafirma sustinerea pentru dezvoltarea turismului, o dezvoltare care se va reflecta in primul rand in bunastarea intreprinzatorilor mici si mijlocii, care nu reusesc sa se promoveze singuri si in nivelul de trai al tuturor cetatenilor ocupati in aceasta industrie. Multumim echipei care a dat dovada de profesionalism in organizarea standului de la Romexpo si a reprezentat cu succes Consiliul Judetean Neamt la Targul de Turism al Romaniei!“

In prima zi a manifestarii expozitionale, standul Consiliului Judetean Neamt a fost vizitat de 14 agentii de turism, care au solicitat si au primit informatii despre pachetele turistice promovate. Spectacolul oferit de ansamblul de dansuri al Centrului Pentru Cultura si Arte „Carmen Saeculare“ Piatra Neamt, centru aflat in subordinea Consiliului Judetean, a fost una dintre atractiile din intreg Pavilionul C3. La fel de apreciate au fost cele doua formatii de uratori din zona Targu Neamt. De asemenea, mesterul popular Ionela Lungu a incantat publicul prin demonstratiile practice de indemanare oferite. Targul de Turism al Romaniei este organizat in cadrul Complexului Expozitional ROMEXPO – Bucuresti, in perioada 13–16 noiembrie 2014.
Vizitatorii sunt asteptati in standul judetului Neamt, situat in Pavilionul C3 al Complexului Expozitional ROMEXPO, in perioada 13-15 noiembrie 2014, intre orele 10.00-18.00, precum si duminica 16 noiembrie 2014 intre orele 10.00-16.00.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.