Desi cel putin 3 comune de pe Valea Muntelui au fost grav lovite de inundatii si peste 400 de oameni au fost evacuati, iar pagubele sunt enorme, judetul Neamt nu apare pe lista judetelor vizitate de prim ministrul Viorica Dancila.

Un comunicat remis presei de Guvernul Romaniei anunta ca premierul Dancila va vizita astazi localitati din județele Buzău, Bacău,  Covasna si Brașov, pentru a evalua pagubele. Judetul Neamt nu este inclus pe lista celor in care va merge astazi Viorica Dancila si nu apare nici pe vreo lista in care aceasta ar urma sa mearga.

Comunicat de presa,Guvernul Romaniei: 

”Primul-ministru Viorica Dăncilă, însoțită de mai mulți membri ai Cabinetului,se deplasează astăzi în mai multe zone afectate de inundații din județele Buzău, Bacău,  Covasna, Brașov, pentru a evalua pagubele și a identifica cele mai rapide soluții de sprijinire a oamenilor și comunităților afectate.

Premierul este însoțit de ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, ministrul Transporturilor, Lucian Șova și ministrul Agriculturii, Petre Daea.”

Ionut CORFU

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.