Brandul turistic ”de Neamt” isi incearca norocul si printre moldovenii de peste Prut. O delegatie formata din reprezentanti ai biroului de specialitate din cadrul Consiliului Judetean Neamt, condusa de presedintele Iacoban, este prezenta la Targul de Turism de la Orhei. Pentru ca este un targ la care judetul Neamt are toate sansele sa atraga turisti prin ofertele promovate, Constantin Iacoban este insotit si de un mester popular din zona Targu Neamt, mester ce va incerca sa demonstreze ”live” mestesugurile specifice zonei din care provine.

Constantin Iacoban – Presedinte CJ Neamt

“Am mers la Orhei impreuna cu doua colege de la Turism, din Consiliul Judetean. Este suficient sa se auda de noi peste Prut, sa prezentam prin diverse materiale informative ceea ce poate face in judetul Neamt, care sunt posibilitatile de petrecere a timpului liber. Sa incepem sa ne facem cunoscuti in zona apropiata, pentru ca dupa
asta sa aspiram la turisti care sa ne vina din Europa si sa isi petreaca timpul in judetul nostru”

Targul de Turism de la Orhei – Republica Moldova, isi va inchide portile duminica, 5 aprilie, dar presedintele Consiliului Judetean Neamt, Constantin Iacoban este prezent doar la deschiderea oficiala, acesta urmand sa revina in Neamt.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.