O jurnalistă din Piatra-Neamț a trăit pe viu ceea ceea ce până acum relata în materialele de presă pe care le realizează.

Joi, Gianina Buftea a fost jefuită (tâlhărită) în ziua mare, în Mărăței, chiar în scara blocului în care locuiește.

De față era și fiica sa minoră, care a suferit un șoc, neînțelegând ce se întâmplă, văzând cum un străin se repede din senin asupra mamei sale.

Jurnalista a rămas fără un lănțișor pe care îl avea prins la gât.

Ea descrie groaznica experiență pe contul său de facebook:

“Cum e sa fii jefuit cu un copil minor langa tine, ziua in amiaza mare? Sa fii urmarit o buna bucata de timp ( a avut rabdare)? Sa fii intampinat de talhar chiar in scara blocului? Uite ca am aflat, miercuri! Tinta …un lantisor din aur sau poate telefonul, nu stiu! Multumesc Dan Irina, reprezentant I.P.J. Neamt!!! Multumesc echipei de la Politia mun. Piatra Neamt! Chiar daca prejudiul e mic, instinctul a functionar (sic), anuntati POLITIA! Si poate o mama nu mai devine victima!!!!!!!!!!!!!! Sau o femeie cu bagaje…”

Deși unii susțin că Piatra Neamt este unul dintre cele mai sigure orașe din România, realitatea dovedește cu totul altceva. Astfel de fapte se petrec zilnic și administrația locală ar trebui să pună la punct o strategie serioasă pentru combaterea acestui fenomen, pentru că eforturile polițiștilor (deloc puține) nu sunt de ajuns.

Screenshot_20171013-233318_01

Ionut CORFU

DISTRIBUIȚI

1 COMENTARIU

  1. Doamna jurnalista recomanda talharilor sa evite victimele din randul femeilor cu bagaje, sau cu copii de mana.Sau femei insarcinate.Pana la urma a venit politia?

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.