Patru tineri au fost identificati de politisti ca fiind autorii unei talharii petrecute pe 19 noiembrie in fata unui bar din Piatra- Neamt, la prima ora a diminetii. Acestia au lovit doi tineri iar unuia dintre ei i-au luat un portofel cu bani, potrivit IPJ Neamt:

”În urma investigațiilor efectuate, în cazul unei tâlhării comise de autori necunoscuți în dimineața zilei de 19 noiembrie, polițiștii au identificat persoanele care ar fi participat la săvârșirea faptei. Patru tineri cu vârste cuprinse între 17 și 29 de ani, din Crăcăoani și Negrești sunt cercetați pentru faptul că în data de 19 noiembrie a.c., în jurul orei 06.00, ar fi lovit doi tineri aflați în fața unui local din Piatra Neamț, pe unul dintre aceștia deposedându-l de portofelul, în care se afla suma de 900 euro şi 1000 lei.

În data de 29.11.2017, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției mun. Piatra Neamț, cu sprijinul lucrătorilor SAS au efectuat perchiziții la domiciliile persoanelor în cauză, trei dintre tineri fiind preluați la sediul poliției pentru audieri. În urma documentării activității infracționale, doi dintre cei patru tineri au fost plasați sub măsura controlului judiciar și ceilalți sunt cercetați în stare de libertate pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie.”

Ionut CORFU

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.