Dupa sedinta ALDE de la Bucuresti de saptamana aceasta, unde au fost prezenti toti reprezentantii organizatiilor judetene din tara ale partidului, se pare ca la organizatia din Neamt a revenit pacea si linistea.

Astazi, coferinta de presa a ALDE Neamt a fost sustinuta din nou de cei doi copresedinti, Ioan Asaftei si Catalin Dragusanu.

Asta, dupa ce, mai multe saptamani la rand, au fost numeroase declaratii belicoase care il prezentau pe deputatul Dragusanu chiar si tradator.

Iata ca astazi, nu numai ca Dragusanu a stat la aceeasi masa cu colegii sai, dar, chiar si Iulian Luca, cel mai aprig adversar, dar si cel care i-a adus cele mai grele acuzatii, cand a fost intrebat daca le mai sustine, a ocolit un raspuns clar si a folosit termeni ca unitate, colegialitate, etc, fara sa reitereze ceea ce declara cu cateva zile in urma (vezi aici!)

Nu stim ce s-o fi petrecut la Bucuresti, putem doar banui, dar este clar ca cel putin pentru moment, la ALDE Neamt este din nou liniste, desi luni, circulau pe surse informatii, ca toata organizatia judeteana se dezice de deputatul Dragusanu (vezi aici!)

Ionut CORFU

 

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.