Desi in urma cu doar doua saptamani, in mai multe locuri din Neamt erau inundatii din cauza cantitatilor mari de precipitatii, la Apaserv e secetă. Astfel, compania din subordinea CJ Neamt, anunta ca ”din cauza consumului mare de apă potabilă din ultimele zile (…), consum ce depăşeşte capacitatea de refacere a rezervelor de apă”, vor fi intreruperi de apa in 5 comune, dupa cum urmeaza:

-Comuna Grumazesti: 19.07.2021 ora 10.30 pana la data de 20.07.2021 ora 11.00

-Satul Turtureşti din Comuna Girov: este posibil ca în perioada imediat următoare să existe întreruperi în furnizarea apei potabile

-Satului Ruginoasa-Bozienii de Sus din Comuna Ruginoasa: este posibil ca în perioada imediat următoare să existe întreruperi în furnizarea apei potabile

-Comuna Bodești și Comuna Dobreni: este posibil ca în perioada imediat următoare să existe întreruperi în furnizarea apei potabile

Avand în vedere perioada de caniculă, Compania Județeană APA SERV S.A. vine în atenția utilizatorilor cu recomandarea de a utiliza în mod raţional apa potabilă furnizată prin intermediul reţelei publice, respectiv doar strict în scopuri gospodăreşti. Vă mulțumim pentru înțelegere!”, mai transmite Apaserv.

Asadar, daca pana acum in Neamt se oprea apa din cauza avariilor puse de propaganda PSD seama altora, iata ca acum pot fi intreruperi si din cauza secetei.

Astazi, apserv a transmis nu mai putin de 11 anunturi de oprire a apei in tot atatea localitati din Neamt, din cauza unor avarii sau din cauza secetei.

Vezi si De ce se scumpește apa și unde se duc banii Apaserv- Contract de peste 10.000 de euro pentru ”optimizare pagină de socializare”

I.C.

DISTRIBUIȚI

2 COMENTARII

 1. Na, ca au ramas si căciularii fara apă! Zâ-i Șosetă, amu îț placi cum conduci județu?
  Axialu l-ai bulit, heliportu l-ai omis, spitalu l-ai distrus, Lețcaniul l-ai jăcmănit, ce mai , în urma ta prapad.Mizerie, păduchi, curve si analfabeti , activisti pcr angajati pe melioane grele. Ploșnițe, gropi, decor apocaliptic. Marș Sosetă, marș din fața mea! Ești atât de scabros când îndrugi minciuni borâbile în timp ce te lingi pe buze pe dinafara ca o potaie dupa ce a lustruit troaca! Mars Șosetă! Locul tau a fost eliberat de Daddy, grăbeste-te ca sa nu te prindă senilitatea la bulau și să te scapi cu felul întâi pe tine la camera de vizite.Acum poate mai vine cu câte o răcitură la tine vreo Oană, vreo Carmenită, vreo Nicoletă sau poate chiar minora aia pe care o tufai încălțat ca un boschetar neisprăvit cu șosete trei sferturi.Marș Șosetă!

  • De fapt la Turturesti este conducta avariată la Kober nu e nici o seceta .
   Minciunile celor trei vechili pesedisti din conducerea companiei sunt de o nesimțire cunoscuta.
   Așa au mințit și când era sparta magistrala în pârâul Cuiejdi și au lăsat Gârcina fara apă o lună de zile .
   Nu mai zicem de Bistrița unde presiunea la apa e cat face pipi un prunc de doi ani.
   Acești trei impostori fara nici o pregătire au distrus tot ce se mai putea distruge .
   De fapt vor falimentul și externalizarea serviciilor de mentenanță către clienții consacrați .

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.