Apaserv a gasit un nou pretext pentru a justifica incapacitatea companiei de a furniza apa potabila: seceta. Acesta este motivul pentru care doua comune, Agapia si Baltatesti, raman fara apa pentru del putin 24 de ore, inepand de astazi, 4 decembrie. ”Având în vedere lipsa de precipitaţii din ultima perioadă ceea ce a condus la scăderea nivelului de apă din pânza freatică, pentru refacerea nivelului de apă brută în rezervoare în vederea potabilizării şi distribuirii către utilizatori, Compania Judeţeană APA SERV SA este pusă în situaţia neplăcută de a sista furnizarea serviciului de alimentare cu apă potabilă începând de astăzi 04.12.2020 ora 11,00 până la data de 05.12.2020 ora 10,00”, este anuntul companiei din subordinea lui Ionel Arsene si a CJ Neamt, pentru locuitorii din comunele Agapia si Baltatesti.

De peste 2 ani de zile, orasul Targu Neamt si comunele din imprejurimi, deci zeci de mii de oameni, raman frecvent fara apa potabila, motivele invocate de Apaserv fiind ba avariile, ba seceta, desi zona respectiva nu este in Campia Baraganului, nici in deșert, ci in zonă de deal si munte.

Ieri, 3 decembrie, in doar 3 ore, Apaserv a emis nu mai putin de 8 anunturi de oprire a apei pentru mai multe localitati din Neamt, inclusiv pentru cele in care se opreste apa si astazi. Daca ieri se oprea apa la Agapia si Baltatesti din cauza unor avarii, astazi, Apaserv invoca seceta.

Ionut CORFU

 

 

 

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.