La CJ Neamt s-a mai bifat o chermeză. După zeci de zile de comune și alte paranghelii organizate din bani publici, de data asta, institutia patronată de Arsene, si-a trimis un reprezentant si la Ziua Recoltei, organizata în comuna Bîra.
Ca de obicei, și la chermeza de la Bîra, a fost prezenta vicepresedinta CJ Neamt, Mădălina Veronica Ciubotaru, responsabila cu Cultura în județ. Momentul a fost imortalizat și transmis electoratului prin intermediul facebook, cu pozele de rigoare. La Bîra se ajunge pe drumul pe care locuitorii din 5 comune sunt nevoiti să ocoleasca podul prăbușit de la Luțca.
Madalina Veronica Ciubotaru se arata foarte încântată de evenimentul care, spune ea, a adus bucurie pe fetele oamenilor, exprimându-și tototada speranta că aceștia vor avea beciurile pline, de unde se poate trage concluzia că s-a sărbătorit recolta, dar nu se știe dacă a fost bună sau nu. Important e să se distreze lumea și oficialitatile. ”M-am bucurat să fiu astăzi în mijlocul localnicilor din Bîra și împreună să participăm la activitățile prilejuite de cea de a cincea ediție a uneia dintre cele mai frumoase sărbători, devenită deja tradiție!
Ziua recoltei a adunat întreaga comunitate în centrul comunei unde au avut parte de un spectacol artistic iar gospodarii s-au putut lăuda cu produsele proprii, atât de frumos aranjate!
Îi mulțumesc domnului primar Dănuț Petraru pentru invitație și îl felicit pentru organizarea unui eveniment care a adus bucurie pe fețele oamenilor.
Sper ca toamna aceasta să fie una generoasă, eforturile dumneavoastră să fie răsplătite iar beciul și cămara să vă fie pline tot anul!”, este mesajul vicepresedintei CJ Neamt.
I.C.
DISTRIBUIȚI

1 COMENTARIU

  1. Love u puiutzu!
    Cam pe cand si la noi la consatenii tai la Roznov?
    Vad ca merge cura de slabire, pana la parlamentare vreau sa fi mai snur ca Oana Bulai!

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.