Activitate intensa la Consiliul Judetean Neamt. In caz ca cineva isi imagina ca vicepresedintele Laurentiu Dulama (PMP) nu munceste, suntem in masura sa va anuntam ca nu este nici pe departe asa si acesta anunta pe facebook, ca ieri a participat ”la semnarea actului oficial şi a scrisorii de intentie cu privire la cooperarea şi parteneriatul dintre județul Neamț şi Raionul Teleneşti, Republica Moldova”. Raionul Telenesti are o populatie de aproape 70.000 de locuitori, si este format dintr-un oras (cam cat o comuna mai mare de pe la noi) si din 30 de comune.

Poate ca o fi bine si cu parteneriatele astea si cu ”fratii nostri de peste Prut”, nu stim, dar parca ne-ar fi placut mai mult sa-l vedem pe Laurentiu Dulama la fel de activ si cand vine vorba de exemplu despre Spitalul Judetean Neamt ale caror probleme intra in atributiile lui. In urma cu vreo luna un om a murit cu zile la spital, iar Dulama a tacut ca mortu-n papusoi. Tot atunci, noi am publicat si imprejurarile si cauzele care au dus la nenorocire, la spital s-a instalat omerta, iar Dulama se facea ca ploua.

Important insa, este ca obiectivul lui si al PMP este Unirea Basarabiei cu România. Nemtenii chiar se gandeau cand se va intampla asta, iar acum, odata cu parteneriatul cu Raionul Telenești vor putea dormi mai linistiti.

Mai jos, explicatia lui Dulama de pe contul sau de facebook, insotita de poze bine-nteles.

Astăzi, într-un cadru festiv, în calitate de Vicepreşedinte al Consiliului Județean Neamț, din partea PMP, am participat la semnarea actului oficial şi a scrisorii de intentie cu privire la cooperarea şi parteneriatul dintre județul Neamț şi Raionul Teleneşti, Republica Moldova.
Obiectivul de țară politic al PMP este Unirea Basarabiei cu România.

Totodata, ramanem la fel de placut surprinsi sa o vedem in poza alaturi de Dulama si pe Oana Bulai. Mai stie cineva cine este Oana Bulai? Din luna martie 2017 este administratorul judetului Neamt (county- manager mai pe americaneste, ca da mai bine). Sinceri sa fim, in afara de un ”faimos” interviu acordat unei publicatii online la instalarea in functie, noi n-am mai auzit nimic despre activitatea administratorului judetului pana sa vedem poza asta, asa ca-i mulumim lui Laurentiu Dulama ca ne mai tine la curent cu cate ceva si Oanei Bulai ca a participat si ea la un eveniment atat de important, desfasurat intr-un ”cadru festiv”. Nu stim de ce, dar la nivelul adminstratiei judetului Neamt, cadrele astea festive sunt tot mai dese, in timp ce lucrurile concrete nu se vad mai deloc.

Ionut CORFU

 

DISTRIBUIȚI

2 COMENTARII

  1. Ati observat ca presedintele CJ evita sa mearga la activitati publice? E a 2a runda de concediu…alaturi de Dragnea. Cu o saptamana in urma au fost si in Grecia, iar saptamana aceasta pleaca din nou, impreuna, in concediu. Chiar daca a spus doar unei singure persoane, lucrurile se afla. Verificati!

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.