Un adolescent de numai 16 ani a reusit contraperformanta de afi urmarit national pentru talharie. Acesta a fost depistat ieri de politistii din Piatra- Neamt si predat colegilor din Bacau, se arata intr-un comunicat IPJ Neamt:

”În dimineața zilei de 16.05.2017, o patrulă de siguranță publică a depistat în Piața Ștefan cel Mare un minor de 16 ani, din Buhuși, care figura urmărit la nivel național.

Pe numele acestuia era emis un mandat de arestare preventiva pentru o perioada de 30 zile, de către Judecătoria Buhuși, pentru comiterea infracțiunii de tâlhărie.

Polițiștii l-au preluat și predat colegilor din cadrul Serviciului de Investigații Criminale-IPJ Bacău.”

Si la Dumbrava Rosie au fost depistati si retinuti doi tineri infractori:

”În această dimineață, polițiștii Secţiei de Poliţie Rurală Săvineşti au pus în executare două mandate, emise pe numele a doi tineri de 20 și 21 de ani, din Dumbrava Roșie, față de care a fost dispusă măsura educativă a internării acestora într-un centru de detenţie, pe o perioadă de 2 ani, respectiv 4 ani și 6luni.

Tinerii au fost preluați de la domiciliul lor, urmând a fi escortați la Penitenciarul de Minori şi Tineri Tichileşti, din județul Brăila. În fapt, pe parcursul anului 2013 aceștia au sustras bunuri din locuința unei femei din Dumbrava Roșie și cabluri dintr-o rețea de telefonie.”

Ionut CORFU

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.