Asatzi a fost deschis mall-ul din Piatra- Neamt, al carui proprietar este fondul de investiti sud- african, NEPI.

Dupa ce ca au ales ziua deschiderii taman pe 1 Decembrie, Ziua Nationala a Romaniei, in incercarea de a o confisca si a profita ca oamenii au zi libera, cei de la NEPI nu au avut macar bunul simt sa ureze La multi ani! nemtenilor, in conferinta de presa de la ora 9, de dinaintea deschiderii oficiale, relateaza newsallert.ro, demonstrand inca o data ca nu dau nici doi bani pe noi, persiflandu-ne chiar de Ziua Nationala. Oamenii au venit aici sa faca bani, nu au timp de amabilitati.

Noi nu am fost invitati la conferinta de presa, probabil din cauza ca suntem considerati incomozi de echipa de PR a sud-africanilor.

Singurii care au adresat urari de Ziua Nationala in conferinta de presa, au fost reprezentantii administratiei locale. Citeste mai mult aici: Inaugurarea Shopping City Piatra Neamț, în dispreț față de Ziua Națională a României!

Asa ca noi o sa dam dovada de buna crestere si le adresam celor de la NEPI, o urare neaoș romaneasca: La multi ani si la multi bani AFRICA!

Ionut CORFU  sursa foto: newsallert.ro

DISTRIBUIȚI

6 COMENTARII

  1. nu v-au chemat ca sunteti niste frustrati politici. nu de altceva. mai lasati articolele astea aiurea si nu mai ●●●●●(CENZURAT ADMIN. Următorul comentariu nu va mai fi aprobat dacâ folosiți injurii)

  2. De unde știți că au furat ziua națională?! În primul rând, deschiderea hipermarket-ului s-a facut împreună cu o grupă de dansuri populare câte aveau steagul României în mână. Si toată ziua s-a cântat muzica de folclor! Nu mai născociți atât. Este bine ca s-a deschis, si este si foarte frumos! Celelalte mall-uri sunt deja plictisitoare! Piatra Neamț avea nevoie de o mică schimbare!

  3. Tipic haterului romanesc, mai ca trebuia sa va dea si flori, medalii si coronite de “ziua noastra” . In loc sa hateriti miscarea, mai degraba va bucurati ca acum aveti un loc nou in care puteti face selfie-uri sau sa dati check-in, ca deh asa e, nu putem fi mainstream, trebuie sa criticam un pic inainte chiar daca tot pe acolo ne anturam dupa . Jurnalism as its finest .. (not)

  4. Toate orașele mari din Romania au mall-uri sau centre comerciale de mari dimensiuni . Piatra Neamț nu merita așa ceva ??? !!!
    Și pentru ca voi sa aveti încă un subiect de “comentat ” pe strada Bistriței 2b/Aurel Vlaicu 34 din municipiul Piatra Neamt se construiește Kaufland 2 .

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.