Oxy Clinique si-a deschis de curand portile in Piatra Neamt si ofera unele dintre cele mai inovatoare si eficiente terapii clasice, cu un spectru vast de aplicabilitate. Misiunea clinicii este de a oferi îndrumare și servicii terapeutice pentru o viață echilibrată și sănătoasă.

Urmând principiul ”Tratăm oameni, nu boli”, protocoalele și planurile de tratament sunt personalizate în funcție de particularitățile fiecărui pacient, respectând indicațiile medicilor specialiști.

Terapie florală Bach

Terapia florală Bach este o terapie complementară, care are la bază un sistem complet de vindecare descoperit de Dr. Edward Bach, în urmă cu aproape 100 de ani. Cuprinde 38 de remedii florale cu acțiune în sfera emoțiilor, care, atunci când sunt în dezechilibru, sunt cosiderate a fi rădăcina tuturor afecțiunilor.

Dr. Bach a pornit de la convingerea că o boală nu poate fi invinsă decât atunci când poate fi restabilit echilibrul dintre spirit, trup și suflet.  Datorită succeselor în vindecare pe care le-a obținut sistemul său de terapie, a fost recunoscut faptul că omul trebuie considerat și tratat ca un întreg, ca un ansamblu armonios.

În consecință, remediile florale Bach nu tratează boli. Alegerea remediilor potrivite și administrarea acestora restabilește echilibrul întregii ființe, fapt ce ajută corpul să se folosească de abilitatea sa naturală de a lupta împotriva bolii.

Adresa Oxy Clinique este Str. Mihai Eminescu, Nr. 8, Bl. D5, Sc. C, Parter, Ap. 73, Piatra Neamț (intrarea de pe str. Mihai Eminescu spre Restaurantul Paharnicul)

Tel: 0756 051 100

E-mail: contact@oxyclinique.ro

Pentru programari click AICI

I.C.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.