Pe 1 Decembrie municipalitatea vrea sa aprinda traditionalele luminite de Craciun. Nu sunt mai noi sau mai frumoase, sunt cele vechi si reconditionate, dar dupa parerea celor din conducerea Primariei Piatra Neamt, cu siguranta vor incanta privirile pietrenilor si ii vor face sa simta ca se aprope sarbatorile. Deocamdata s-a demarat doar procedura de achizitie privind firma care va monta prin tot orasul cele cate mii de ornamente. Asa cum ne-am obisnuit, orasul va fi pavoazat mai mult in zona centrala si mai putin spre periferie.

Dragos Chitic – Viceprimar Piatra Neamt
“In momentul de fata s-a demarat procedura de de achizitie privind firma care va monta toate aceste podoabe si avem la dispozitiei suma de 115.000 de lei cu TVA. Ornamentele nu sunt noi, de curand au fost reparate, reconditionate, iar montajul acestora va incepe in jurul date de 20 – 22 noiembrie, astfel incat sa fie gata pana pe 1 decembrie. Ca si in alti ani, acestea se vor aprinde pentru a marca si Ziua Nationala a Romaniei. Nu sunt investitii noi, sunt ornamentele care le avem acum pe stoc, iar respectivele podoabe se vor monta cu precadere in zona centrala a municipiului Piatra Neamt, la Curtea Domneasca, si apoi se va merge catre cartiere”

Cateva mii de beculete vor straluci pe arterele municipiului Piatra Neamt incepand cu data de 1 decembrie. CMI Urban Piatra Neamt a pregatit pentru anul acesta 120 de instalatii cu leduri, mai multi brazi de diverse dimensiuni, 15 fulgi de nea, 7 panouri tip stea, 22 de candelabre, fundite stele, 19 instalatii tip gheata, reni si mosi craciuni si alte cateva sute de instalatii electrice colorate. Amplasamentul acestora se va face in functie de optiunile firmei care le va monta, firma care va trebui sa gaseasca varianta cea mai adecvata in functie de podoabele care le va avea la dispozitie si in functie de arhitectura centrului municipiului Piatra Neamt.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.