Statia de asfalt a Publiservului va fi pornita la sfarsitul lunii, asa cum prevede legea. Pana atunci, strazile din Piatra Neamt sunt frezate si pregatite pentru asfaltare. Potrivit primarului Dragos Chitic, pe strazile unde nu se mai poate circula din cauza noroiului se pune balast.

Dragos Chitic – Primar Piatra Neamt

”Continua programul de reparatii al strazilor din municipiul Piatra Neamt. De fapt acestea sunt frezate si pregatite pentru asfaltare. S-a finalizat frezarea pe strazile Ana Ipatescu si bulevardul Dacia, urmand ca in cursul acestei saptamani sa se finalizeze 22 decembrie si alte strazi cu probleme de acest gen. In paralel, se balasteaza strazile neasfaltate, in mod special acolo unde sunt sesizari de la cetateni si vorbim despre strazile Moldovei, 1 Mai, in cartierul Gara veche, strada Orizontului, Valea Alba – in zona cimitirului Pietricica, strada Plantelor”

De asemenea se lucreaza, atat cat permite vremea si pe drumurile judetene, lucrarile executate fiind cele considerate prioritate, pe unde chiar se circula in conditii care pun in pericol siguranta traficului rutier. Pe restul drumurilor judetene vor demara lucrarile de reparatii dupa ce departamentele de specialitate din cadrul Consiliului Judetean neamt va termina de inventariat arterele  ”cu probleme”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.