Autoritatile locale spun ca nu s-au inregistrat probleme in trafic si sunt pregatite sa faca fata oricarei provocari. Noua utilaje au actionat pe arterele de circulatie din Piatra Neamt, cu precadere in sensurile giratorii si in pante. Daca vremea se va incalzi, asa cum se preconizeaza pentru sfarsitul acestei saptamani, Publiservul va trece la plombari la rece, ca sa mai scape de urmele lasate de zapada, de materialele antiderapante si de lamele utilajelor de deszapezire.

Dragos Chitic – Primar Interimar Piatra Neamt

”Conform unui plan bine pus la punct, se intervine 24 de ore din 24, in schimburi de cate 12 ore, pentru a se imprastia material antiderapant si pentru a se degaja zapada. Desigur se intervine si punctual, acolo unde suntem solicitati de catre cetateni. Din cate stim noi, joi vremea se va incalzi, iar daca timpul va permite se va trece la plombari la rece”

Elena Boengiu – Director Publiserv

”In cursul zilei de ieri s-a actionat cu noua utilaje, dintre care doua au curatat sensurile giratorii si pantele. S-a intrat si in cartiere, pe principalele artere si s-a curatat zapada cu lama, pentru a se evita formarea dunelor de gheata. Cetatenii pot apela in continuare dispeceratul Publiserv, unde este asigurata permaneta de catre un ofiter de serviciu. In cursul zilei de ieri nu s-au inregistrat probleme deosebite, am fost solicitati sa intervenim pe trei stradute, unde nu se poate intra cu utilajele de deszapezire. Acolo degajarea zapezii s-a facut manual, iar riveranilor li s-a lasat nisip framantat cu sare pentru a-l imprastia in caz de nevoie”

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.