In urma cu o saptamana publicam un articol in care aduceam in atentie preturile la combustibili care au inceput din nou sa o ia spre plus infinit. Iata ca nemtenii simt asta si se mobilizeaza pentru o miscare de protest contra companiilor care distribuie carburanti, actiune care este programata pentru duminica 28.06.2015 la ora 19.
11667173_396170907232958_1490612516_n
Protestul a fost anuntat pe facebook si cheama pe toti cei care nu mai suporta atentatul companiilor petroliere la buzunarul cetatenilor, sa fie prezenti duminica la ora 19, in statiile de carburanti si sa alimenteze de 20 de lei in cel mai linistit si calm mod posibil si fara sa se grabeasca deloc, iar plata sa o faca in monede de 1, 5, sau 10 bani.
“BLOCAM BENZINARIILE!” Sub acest slogan se va desfasura actiunea care vrea sa mobilizeze pe cei afectati de cresterea nejustificata a pretului combustibililor, initiatorul ei lansand urmatorul mesaj:”Dată fiind nesimțirea operatorilor din domeniul combustibililor auto care de ceva timp cresc nejustificat prețurile la pompă, propun mobilizarea generală și blocarea legală a pompelor.
Haideți până Duminică să schimbăm fiecare pe unde putem banii în monezi de 1 ban și să alimentăm fiecare de 20 de lei, să ne mobilizăm și să ocupăm în același timp toate benzinăriile!”

Ionut Corfu

DISTRIBUIȚI

3 COMENTARII

  1. Din nefericire, cel mai probabil doar veti chinui niste casieri/casierite care oricum nu au nicio putere de decizie, iar suma de 20 de lei tot va fi cu plus pentru “DJ-ii de la butoanele preturilor din benzinarii”… plus ca duminica seara lumea nu se prea agita sa alimenteze in mod obisnuit, deci s-ar putea sa fie mai mult o “facere de bine” pt ei…
    A nu se intelege ca sunt impotriva ideii de a se lua masuri, dar cred ca s-ar putea sa fie nevoie de ceva mai mult de atat. Momentan nu am idee ce s-ar putea face in mod concret, sigur si legal, dar ma voi gandi…

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.