La Podul de la Preluca ramane tot asa. Adica nimic, adica tot o bataie de joc continua. Din ce spun cei care trec zilnic prin zona, cam de o saptamana au inceput sa fie vazuti din nou muncitori pe pod. Astazi dimineata erau 3.

Culmea este ca ei fac exact ce faceau si acum aproape 4 luni, cand au inceput lucrarile dupa vreo 10 ani de chin sa fie gasit un contructor agreat de nesmititii de la DRDP Iasi. Si astazi muncitorii impleteau sarme manual. Lucrarea este fix la acelasi stadiu in care era in urma cu doua luni. Desi cei de la drumuri spuneau ca s-au gasit niste noi probleme la pod, lucrarea a fost reluata exact de unde a ramas si se desfasoara cu aceleasi metode empirice. Va fi foarte interesant de vazut ce scuze vor mai gasi cand se intra in sezonul rece, sau la anul pe vremea asta cand probabil se va trece cu impletirea sarmelor pe celalalt sens de mers. Dar probabil ca si atunci, trompetele prefecturesei Soroceanu si ale lui Arsene vor explica cum vinovat de esec este Soros, presa aia rea si poate vreo ruda de a lui Dabija.

Ionut CORFU

DISTRIBUIȚI

1 COMENTARIU

  1. Îl termina la anul, pentru ca sunt alegeri.Sosetuta va fi prezent la inaugurare deoarece, reabilitarea acestui pod de la Preluca face parte din programul de guvernare și se afla pe coridorul pan P. Neamț-Bicaz.

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.