În orasul Roznov din judetul Neamt, poștașul împarte pensii (sau corespondență) și pumni în cap. Cel putin asta rezulta dintr-o filmare de pe niste camere de supraveghere, intrată astazi în posesia tvmneamt. Imaginile au fost surprinse pe 8 noiembrie 2022, la ora 11:30, pe terasa unei societăți comerciale din localitate. Pe filmare se observa cum poștașul se indreaptă spre intrarea in societatea comerciala, insa la un moment dat se intoarce brusc spre un barbat apărut in spatele lui, face doi pași spre el și îi aplică două lovituri de pumn în zona capului/feței.

Conform martorilor, poștașul este nimeni altul, decât consilierul local Ciprian Stan. Acesta a fost dat afară recent din PNL, însă a rămas consilier local, grație prefectului PSD, care ar fi putut să-l demită, însă preferă să-l mai țină în functie, pentru că este folositor social democratilor din Roznov, după ce a trecut în gașca PSD imediat după alegerile din 2020, acesta fiind si motivul pentru care a fost exclus din PNL, decizie pe care a contestat-o în instanta.

Până la aceasta ora nu se stie dacă victima poștașului a depus plângere pentru agresiune, dar politistii ar trebui să se autosesizeze, pentru că este vorba despre o agresiune petrecuta în loc public si s-ar putea vorbi despre incălcarea legii 61, privind linistea si ordinea publica.

Ciprian Stan a mai fost subiect de stiri în tvmneamt.ro, după ce în 2020, cand era tot consilier local si se pregăte să candideze pentru un nou mandat, a luat nota 1 la bacalaureat la matematica si nota 3,90 la limba română. Tot în 2020, pe numele lui era deschis și un dosar penal pentru delapidare, după ce a uitat să-i dea pensia unui bărbat din Roznov, timp de 3 luni. Detalii despre cele două subiecte, in articolele de mai jos:

Consilier local PNL din Roznov, note de toată jena la Bac: 1 la Matematică, 3,90 la Română

Consilierul PNL cu nota 1 la Bac, cercetat penal pentru delapidare

 

Ionut CORFU

DISTRIBUIȚI

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.