Scene terifiante s-au petrecut pe șoseaua principală din Barticești ieri, la orele amiezii. Două mașini erau zdrobite pe marginea drumului, iar la câțiva metri de fiarele contorsionate o femeie își strângea la piept copilașii, mulțumindu-i lui Dumnezeu că au scăpat teferi. Trei echipaje de poliție sosite la locul impactului se străduiau să facă lumină în acest caz. Puțin a lipsit ca femeia, în vârstă de 38 de ani, și copiii ei, de 6 și 14 ani, să nu fie zdrobiți în impactul dintre mașina în care se aflau și un Matiz care le-a ieșit în cale în intersecție, dinspre spitalul din localitate. Locuitorii din zonă ieșiseră la porți și își făceau cruce, se agitau pe lângă mașini, crezând că la asemenea impact cu siguranță sunt victime încarcerate.

„Veneam de la Suceava, îmi aduceam la Roman cumnata și nepoatele, iar la intersecția asta din Barticești am văzut un Matiz că vine tare din stânga, de pe drumul ce duce spre spital, dar n-am apucat decât să zic «aoleo!» și am intrat cu mașina în el“, ne-a relatat, la fața locului, Vasile Boghian, șoferul autoturismului Zafira care a lovit violent Matizul.

Sigur că versiunea șoferului mașinii Matiz e cu totul alta: „Eu m-am asigurat, dar când am ieșit a venit domnul cu viteză direct în mine“, ne-a spus Ion Mărtinici, în vârstă de 76 de ani, șoferul autoturismului Matiz făcut acordeon. Dacă ar fi avut pasageri în dreapta față și în spate, cu siguranță nu ar fi supraviețuit impactului!

Șoferul Matizului spunea că tocmai venea de la Spitalul Barticești, unde și-a făcut niște analize. De altfel, omul era îmbrăcat în pijamale pe dedesubt.

„La fața locului s-a deplasat un echipaj de salvare care a constatat că femeia, în vârstă de 38 de ani, a suferit policontuzii, aceasta fiind singura victimă din accident“, a declarat Mihaela Olaru, asistenta șefă a Serviciului Județean de Ambulanță Neamț.

Victima a refuzat transportul la spital.

La locul accidentului polițiști au rămas să facă cercetări pentru stabilirea împrejurărilor exacte în care s-a produs impactul violent dintre cele două autoturisme.

Geanina Nicorescu

DISTRIBUIȚI

1 COMENTARIU

  1. […] Scene terifiante s-au petrecut pe șoseaua principală din Barticești ieri, la orele amiezii. Două mașini erau zdrobite pe marginea drumului, iar la câțiva metri de fiarele contorsionate o femeie își strângea la piept copilașii, mulțumindu-i lui Dumnezeu că au scăpat teferi.https://tvmneamt.ro/la-un-pas-de-tragedie-o-femeie-si-doi-copii-au-scapat-teferi-dintr-un-accident-ru… […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.