Un barbat in varsta de 60 de ani a fost la un pas sa ramana fara locuinta in pragul sarbatorilor, astazi, in urma cu scurt timp.

Locatarii din blocul cu zece etaje de deasupra magazinului Adridan, din Darmanesti, au intrat in panica in jurul orelor 14:45 cand au vazut ca dintr-un apartament de la etajul unu iese fum gros si au sunat imediat la 112.

Datorita interventiei rapide a pompierilor ISU, s-a evitat la limita un posibil dezastru, pentru ca focul s-ar fi extins cu repeziciune la etajele superioare, blocul fiind anvelopat cu polistiren.

Nu mica le-a fost mirarea pompierilor, cand au constatat dupa ce au intrat in apartament, ca ardea o tava cu mancare, uitata in cuptorul aragazului.

In locuinta nu se afla nicio persoana, iar dupa scurt timp a aparut si proprietarul, speriat, care a spus ca ”am fost putin pana la piata”.

Incendiul a fost lichidat, iar proprietarul s-a ales cu aragazul ars, cu usa metalica de la intrare deteriorata, cu cateva farfurii sparte si va trebui sa dea si o mana de var in apartament.

Ionut CORFU

 

 

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.