Lacrimi si durere pentru baietii inghititi de ape in canalul raului Bistrita, in Piatra- Neamt. (VEZI aici circumstantele in care s-a petrecut tragedia) Parinti, rude, prieteni si cunoscuti sunt devastati de tragica veste care a cazut ca un trasnet asupra tuturor. Mesajele de mahnire curg neincetat pe retelele de socializare. Ciorhan Vlad avea 18 ani, iar Mihai Marian avea 14 ani.

Ciorhan Vlad a crescut fara parinti si o mare parte din viata sa si-a petrecut-o la Casa Ray, o casa de copii din Dobreni, de unde a plecat din proprie initiativa inainte de a implini 18 ani, pentru ca isi dorea sa traiasca pe propriile lui picioare. O perioada a fost plecat la o sora de a sa in Anglia, apoi a revenit in Piatra- Neamt si a inceput sa munceasca in constructii. Ii placea sa invete sa faca orice si deprindea repede diverse meserii.

Mihai Marian era elev la scoala nr. 6 din cartierul Maratei unde terminase clasa a saptea si juca volei in echipa scolii. Era prieten cu Vlad, dupa cum reiese din pozele in care acestia apar impreuna.

Directoarea scolii unde invăta Mihai, intr-o postare pe facebook, isi exprima tristetea si spune ca este absolut halucinant ca viata sa se sfarseasca la 14 ani:

Un număr 13 care s-a dovedit a fi cu ghinion (n.n. numarul de pe tricou)! Este nedrept ca o #echipă să rămână fără Mihai Marian, este absolut halucinant ca viața să ți se sfârșească la numai 14 ani! 
Dumnezeu să-i dea putere mamei pentru a putea trece peste acest înfiorător necaz!
Durere…tristețe…lacrimi!

Pe conturile de facebook ale celor doi au fost scrise mesaje pline de durere, din partea prietenilor:

Cautarile celor doi tineri vor continua si astazi (23 iulie), iar sansele ca ei sa fie gasiti in viata, sunt aproape inexistente.

Ionut CORFU

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.