Chiar daca vremurile grele prin care trece Romania tin prim planul vietii cotidiene, in bucatariile partidelor politice lucrurile nu sunt lasate la voia intamplarii si se fac planuri si analize cu gandul la alegerile locale si parlamentare care vor avea loc cel mai probabil la sfarsitul acestui an, dupa ce criza coronavirus va trece sau nu va mai fi o amenintare.

Exact la fel stau lucrurile si la PSD Neamt, unde de cateva zile, Covid 19 a devenit mai putin interesant dupa ce s-a aflat lista cu candidatii pe locurile eligibile la alegerile pentru Parlamentul României. „Lacrimi si suspine” descriu sursele tvmneamt.ro atmosfera din PSD Neamt, dupa ce lista ar fi ramas definitiva in proportie de 90% si niciunul dintre actualii parlamentari PSD din Neamt nu se va mai regasi pe ea, sau cel putin nu vor fi pe pozitii eligibile. Nemultumirea e cu atat mai mare, cu cat deciziile s-au luat intr-un cerc extrem de restrans, fara nicio consultare in cadru largit in interiorul partidului.

Asadar, la Senat, pe locul 1 va fi Ionel Arsene. La Camera Deputatilor, pe primul loc va fi fostul ministru Razvan Cuc, pe locul doi Oana Bulai, iar pe locul trei, Ginel Vlasie.

Lista are toate sansele sa ramana definitiva in actuala formula, iar numele lui Ginel Vlasie pe locul 3 sau patru era vehiculat inca din luna ianuarie.

Lista in formula prezentata de tvmneamt.ro nu a fost adusa inca oficial la cunostinta membrilor PSD Neamt, ea fiind vehiculata pe surse în partid, insa in mod evident a starnit deja mari nemultumiri, mai ales in zona Roman unde se afla un nucelu puternic al PSD Neamt si de unde sunt trei actuali parlamentari care acum se trezesc lasati pe tușă, chiar daca s-ar putea afla pe liste, dar pe pozitii de pe care nu au nicio sansa sa mai prinda un mandat de parlamentar: senatorul Dan Manoliu, deputatul Alexandru Rotaru si deputatul Viorel Stan.

Ionut CORFU

Loading...
DISTRIBUIȚI

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.