Copiii medicului Din Piatra- Neamt, Camelia Smicala, nu au voie sa afle ca romanii ies in strada pentru libertatea lor. Mai mult, baiatul va fi mutat intr-un centru de reeducare, anunta Camelia Smicala, ceea ce ne intareste convingerea ca Finlanda este un lagar de tip nazist, caruia nu-i pasa de drepturile omului, in pofida evenimentelor din ultimele zile, aratand radicalizarea masurilor luate impotriva acestor copii.

Si uite asa, intr-o Europa care pe fata promoveaza valorile democratiei iar prin spate tolereaza manifestari de tip nazist, va inflori xenofobia.

Iata infioratorul mesaj al Cameliei Smicala: 

”Astazi trebuia sa vad copiii. Le-am pregătit mâncare,am luat-o pe Andreea direct de la școală (chiar daca Andreea are examene nu i s-a permis să-și vadă frații decât in condițiile puse de ei,fără să le pese de Andreea) și am plecat la casa de copii.

Acolo am fost informată că nu am voie să le spun copiilor nimic despre faptul ca România si românii se luptă pentru ei,nu am voie să le arat copiilor nici o poza și nici un mesaj de încurajare. Având în vedere faptul ca Mihai a fost înștiințat astăzi că va fi mutat intr-un LAITOS=un fel de centru de reeducare si ca a încercat sa ia legătura cu profesorul de sociologie care ne-a ajutat dar nu a fost lăsat sa vorbească decat 2 minute (mi s-a transmis ca Mihai era disperat),nu am avut altă soluție decât sa plec de acolo si sa cer ajutorul autorităților române.

Cei de la social au spus ca nu este in interesul copiilor sa știe ca sunt susținuți și ca nu sunt singuri.Au spus ca un alt stat (România,ai carei cetățeni copiii sunt)nu le da lor indicații ce sa facă.

Socialul a refuzat sa îmi dea o decizie scrisă,dar la indemnul domnului Doru Coliu,(care a raspuns la telefonul meu disperat chiar dacă se pregătea sa intre intr-o ședință,si caruia ii mulțumesc)am înregistrat “indicațiile ” ad-hoc date de social.

Având in vedere situația psihică in care au fost aduși copiii,complet izolați,fără nici un sprijin de nicăieri,fără alte informatii decât cele furnizate de catre social,nu știu cât or să mai reziste.”

Ionut CORFU

DISTRIBUIȚI

1 COMENTARIU

  1. Pe baza principiile democratice si pe baza legiferarii drepturilor omului pe care Europa le-a stabilit, putem invoca dreptate si corectitudine! Ei au creat si impus regulile acestea, pe baza lor sa joace pana la capat!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.