Devenit tradițional, proiectul ETERNUL EMINESCU deschide seria anuală a spectacolelor cultural artistice aflate în organizarea Centrului pentru Cultură și Arte „Carmen Saeculare” Neamț.

Anul acesta, în parteneriat cu Asociația Culturală „Pro Valores”, vă oferim un recital de poezie și muzică inspirat de creația eminesciană în interpretarea a doi artiști de primă mărime a vieții culturale românești: actrița Lamia Beligan și chitaristul Tudor Niculescu-Mizil.

Acestora, pentru a onora creația și personalitatea Poetului Mihai Eminescu, li se alătură și artistul plastic nemțean Gheorghe Pintilie, cel care propune publicului o selecție a celor mai reușite dintre picturile sale.

Întreg evenimentul, care beneficiază de finanțarea Consiliului Județean Neamț, se va desfășura duminică, 15 Ianuarie 2023, la sala „Calistrat Hogaș” a Consiliului Județean Neamț, ora 17:00.

Intrarea se face pe bază de invitație, care poate fi ridicată de la Secretariatul Centrului, strada Ștefan cel Mare, nr. 3A, telefon: 0233.214.026”, se arata într-un comunicat la Centrului pentru Cultura si Arte Carmen Saeculare Neamt.

Prezentările artiștilor implicați pot fi găsite AICI

I.C.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.