Duminica, 24 august, la ora 18.00, credinciosii pietreni sunt invitati la Parohia Precista 3 cu hramul „Acoperamantul Maicii Domnului” de pe str. Bistritei nr. 55, unde va avea loc un dublu eveniment: lansare de carte si vizionare de film.

Va fi lansat volumul „Imparateasa tuturor. Mijlocitoare catre Dumnezeu. Aratari si minuni ale Maicii Domnului”, semnat de Protoiereu Dimitrie Athanasios si Presbitera Haroula Tsouliai, volum care a vazut lumina tiparului anul acesta, la Editura Egumenita. Cartea contine un buchet bogat de aratari si minuni ale Maicii Domnului, dupa cum ne-au fost ele predate din primii ani ai crestinismului si pana in vremurile noastre. Seara va continua cu vizionarea filmului „serpii Maicii Domnului”, film cu o durata de 38 de minute, ce prezinta minunea Maicii Domnului din Kefalonia, cand, de praznicul Adormirii ei, serpi veninosi intra in biserica, fara sa faca rau nimanui.

Evenimentul este sustinut de revista „Glasul Sfintilor Parinti”, publicatie editata de Parohia Precista 3 „Acoperamantul Maicii Domnului”.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.