Biblioteca Judeteana „G. T. Kirileanu” Neamt va invita miercuri, 22 aprilie 2015, ora 13.00, in Sala „Cupola”, la un dublu eveniment: lansarea volumului „Iisus Hristos. Crestinismul. Biserica – o antologie de autori, texte si teme din al doilea mileniu crestin” ce poarta semnatura scriitorului Dan Iacob si, in parteneriat cu Universitatea de Arte „George Enescu” din Iasi, un recital cameral, in programul caruia se vor regasi lucrari ale compozitorului Georg Friedrich Handel, sustinut de lector univ. dr. Raluca Dobre – vioara si lector univ. dr. Ioana Stanescu – pian.
Cartea, va fi prezentata, la intalnirea cu cititorii nemteni, de protopopul de Piatra Neamt, preot Valentin Tofan si de prof. dr. Mihai Floroaia.

Adrian Alui Gheorghe, moderatorul manifestarii:

„Cartea lui Dan Iacob este, realmente, un eveniment pentru cultura crestina, este o contributie majora la intelegerea modului in care a fost receptata imaginea lui Iisus Hristos in o mie de ani de crestinism, ani ai framintarilor decisive pentru istorie si pentru evolutia omului modern. Cartea e un apostolat facut de Dan Iacob in mai bine de doua decenii de studiere a surselor bibliografice. Amiaza de cultura va fi completata de un concert cameral sustinut de doua maestre de la Academia de Muzica din Iasi. Asteptam publicul, va asiguram de o atmosfera primitoare la toate manifestarile din biblioteca”

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.