Laurentiu Dulama, presedintele PMP Neamt si candidat al aceluiasi partid pe lista pentru deputati, considera un proiect PSD care va fi dezbatut astazi in sedinta de CL Piatra- Neamt, ca fiind discriminatoriu, in consecinta, consilierii locali ai PMP, din coalitia PSD-ALDE-PMP, nu vor vota respectiva propunere: ”„PMP este singurul partid care are trecut statutul şi în programul său faptul că sprijină sportul şi mişcarea sportivă. În aceste condiţii, consilierii locali PMP nu vor vota proiectul de pe ordinea de zi de azi de la Consiliul Local. Nu vom cădea în această capcană electorală şi credem că toate cluburile din Piatra Neamţ trebuie ajutate de comunitatea locală. Este de datoria noastră, a oamenilor politici să ajutăm acest domeniu care este şi aşa vitregit, nu să punem piedici. De aceea nu vom vota acel proiect al PSD care este susţinut şi de ALDE. Considerăm că este un proiect prin care se produce discriminări şi un tratament inechitabil”, a declarat Dulama.

El se refera la o propunere PSD (foto), de modificare a unor hotarari care vizeaza unele parteneriate ale Primariei Piatra- Neamt cu anumite entitati sportive, in timp ce altele sunt lasate pe dinafara.

Reamintim ca PMP face parte dintr-o coalitie cu PSD si cu ALDE la nivel de Consiliul Judetean si de Consiliu Local, formata imediat dupa alegerile locale din iunie 2106, dar inca de atunci, Dulama a tinut sa precizeze ca PMP Neamt a fost de acord sa formeze aceste majoritati doar pentru a se asigura functionarea in parametri normali a organismelor repsective, iar asta nu inseamna ca PMP va vota orice, oricum, dupa cum se poate vedea si in cazul de fata.

Ionut CORFU

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.