Una dintre prioritatile PMP in viitorul Parlament va fi si lupta contra mafiei lemnului, declara Laurentiu Dulama, candidat la Camera Deputatilor: ”In ultimele zile si saptamani am avut numeroase intalniri cu cetateni din tot judetul. Una dintre gravele probleme identificate si pe care au adus-o in discutie oamenii cu care am intrat in contact, a fost si cea a mafiei lemnului, care a ajuns de o rapacitate rar intalnita. Bine-nteles ca stiam de spre aceasta mafie, nu aflu acum, dar dupa cate am auzit zilele acestea imi dau seama la ce nivel a ajuns, iar Neamt este unul dintre judetele cele mai afectate. De aceea, o prioritate pentru mine si pentru PMP in viitorul Parlament, va fi lupta pentru Romania, implicit lupta pentru reimpadurire si contra mafiei lemnului. Am spus asta si la Roman, cand a fost in vizita presedintele Basescu si o spun raspicat si acum.

Intr-adevar, Laurentiu Dulama a declarat si sambata la Roman ca va cere in Parlament o strategie contra defrisarilor masive si un plan urgent de lupta contra taierilor abuzive, dar si pentru reimpadurirea a ceea ce s-a distrus pana acum.

El a continuat in aceste zile periplul electoral prin judet ( Piatra- Neamt, Roznov, Targu- Neamt, etc.) pentru  a afla direct de la sursa problemele oamenilor din judet. Vizitele au fost facute alaturi de ceilalti candidati de pe listele PMP Neamt (ministrul Cristian petrescu, Elenea Didila, viceprimarul Bogdan Gavrilescu, s.a.), dar si de membrii organizatiilor din localitatile respective.

Ionut CORFU

 

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.