Laurentiu Dulama, presedintele PMP Neamt si vicepresedintele CJ Neamt transmite in numele PMP Neamt, ”La multi ani!”, celor care poarta numele Sfantului Andrei: ”Le transmit un calduros La multi ani! celor care astazi isi serbeaza onomastica si poarta numele Sfantului Andrei, cel care a crestinat Romania”

Dulama a tinut sa transmita un indemn si pentru toti pietrenii si nemtenii care maine vor sarbatori Ziua Nationla a Romaniei: ”Ii indemn pe toti nemtenii sa petreaca Ziua Nationala asa cum se cuvine, adica sa ne bucuram cu totii pe strazi, in centrul Piatra- Neamt de exemplu, unde se vor desfasura ceremonii. Sa sarbatorim cu tricolorul nostru si sa ne bucuram de Ziua Nationala asa cum trebuie, nu la deschideri de megamall-uri sau ce or mai fi ele. Sa nu dam curs intentiei unora de a ne confisca Sarbatoarea Nationala. Nu cred ca e intamplatoare alegerea zilei de 1 Decembrie, pentru asemenea inaugurari. Putea fi aleasa oricare alta zi. Deci rog si indemn pietrenii sa vina sa sarbatorim Ziua Nationala in centrul orasului! PMP lupta pentru nemteni, PMP lupta pentru Romania”, a declarat Dulama

Loading...

Laurentiu Dulama se refera la faptul ca deschiderea atat de controversatului mall din Precista a fost programata exact de Ziua Nationala a Romaniei, cand putea fi aleasa oricare alta zi, fapt condamnat de tot mai multi nemteni, care vad acest lucru care pe  otentativa clara de confiscare a sarbatorii Zilei Nationale.

Ionut CORFU

Loading...
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ