Deputatul PNL Neamț, Laurențiu Leoreanu, anunță că a participat la o ședință la sediul MAPN, una dintre temele abordate, fiind cea a modificării și completării legii privind pregătirea populației pentru apărare.
”Am fost invitat la sediul Ministerului Apărării, acolo unde am participat la o sedință de prezentare și informare cu reprezentanții Ministerului Apărării și membrii Comisiilor de Apărare, Ordine Publică și Siguranță Națională din Parlament.
Ședinta s-a desfășurat pe trei secțiuni:
1. Briefing pe activitățile și evenimentele ministerului;
2. Situația din proximitatea României – conflictul din Ucraina;
3. Priorități legislative pentru această sesiune parlamentară: A. Modificarea și completarea legii 446/2006 privind pregătirea populației pentru apărare, aflată pe circuitul de avizare inter-ministerial; B. Legea Apărării, în draft, gata pentru a pleca pe circuitul inter-ministerial și C. Legea privind Statutul Cadrelor Militare, aflată în configurare finală.
Trecem printr-o perioadă sensibilă, care trebuie tratată cu responsabilitate, iar o bună colaborare între legislativ și executiv este esențială.
Totodată, avem responsabilitatea de a ne păstra într-o zonă de echilibru, fără escaladări inutile și cu mult calm, elemente despre care am vorbit pe larg și in presa centrală: https://www.antena3.ro/…/sefi-comisie-aparare-decizie…” transmite Leoreanu.
I.C.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.