Deputatul PNL de Neamț, Laurențiu Leoreanu, a participat ieri la Gala Concursului PatriotFest, un program conceput cu scopul de a susține performanța românească și de a stopa exodul creierelor.
M-am bucurat să iau parte, astăzi, la Cercul Militar Național, la Gala Concursului PatriotFest, ajunsă la cea de-a șasea ediție, proiect demarat de New Strategy Center în parteneriat cu MapN, MAI, SRI, STS, SPP, prilej cu care i-am felicitat pe organizatori pentru inițiativă și rezultate.
Concursul urmărește să contribuie la procesul de inovare cu scopul de a crește securitatea României într-o perioadă a provocărilor și amenințărilor, tot mai variate. Este unul dintre puținele programe al cărui scop este susținerea performanței românești, astfel încât să se stopeze exodul creierelor.
Cu un design ce vizează o gamă largă de domenii de interes, pentru prezent și viitor, Gala Programului PatriotFest de anul acesta a premiat cele mai bune proiecte ale unor inovatori români plini de energie și idei creatoare, pentru care merită toată susținerea noastră.
A fost un eveniment încununat cu succes, iar faptul că România face dovada faptului că este un izvor nesecat al patrimoniului uman de calitate superioară nu poate decât să mă bucure și să îmi dea speranța că România își va respecta statutul la nivel internațional”, transmite Laurențiu Leoreanu.
I.C.
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.