Prefectul George Lazar anunta ca a in urma unei noi intalniri cu premierul Cîțu si cu directoarea CNI, a primit asigurari ca primarii din Neamt vor fi sprijiniti cu fonduri guvernamentale pentru proiectele si pentru prioritatile pe care edilii din judet le au. ”Împreuna cu Premierul Romaniei Florin Cîţu , cu doamna director a Companiei Nationale de Investitii Manuela Patrascoiu, cu dl George Flutur presedintele CJ Suceava si colegii liberali din Neamt , senatorul Eugen Tapu-Nazare si primarul Andrei Carabelea , am participat la o intalnire extrem de benefica , cu discutii aplicate despre proiecte , despre viitor si despre comunitati locale.
Avem garantia ca primarii din judetul Neamt, vor fi ajutati , sprijiniti cu proiecte si sustinuti in tot ce au prioritar de rezolvat. PNL NEAMT VA FI UNA DIN CELE MAI PUTERNICE ECHIPE LIBERALE DIN ROMANIA!”, transmite George Lazar.
I.C.
DISTRIBUIȚI

2 COMENTARII

  1. E treaba lor ce fac in partid, ce gașca bate alta gașca dar promisiunile unuia sau altuia cum ca ar sprijini proiectele unui primar se fac pe banii toturor, ai cetatenilor tarii. Este normal ca cineva sa si cumpere sustinerea in partid cu bani care nu i apartin? Cred ca situatia de acum arata exact moralitatea pe care o au, merg toti dupa cel care are banii ca fluturii noaptea la bec. As fi vrut sa vad ca merg dupa Catu pt calitatile pe care le are dar se pare ca interesul este altul. Sigur, vor spune ca au ales ce e mai bine pt comunitate. Ma dezgusta genul asta de a face politica. Sa vedem la viitoarele alegeri cum o vor coti toti oportunistii astia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.