In ziua de 24 septembrie, orele 07.00, lucrători din cadrul Secției de Poliție Rurală nr 7 Sagna, au depistat pe DN 15D, pe raza comunei Gâdinți, un bărbat de 32 ani din comuna Trifești, care conducea o autoutilitară în care se afla 3 mc material lemnos.

Întrucât conducătorul auto nu a prezentat documentele de însoțire și de proveniență a mărfii, polițiștii l-au sancționat contravențional cu suma de 2000 lei, au dispus măsura complementară a reţinerii în vederea confiscării a cantităţii de 3m.c. lemn de esență fag, precum şi a autoutilitarei.

În ziua de 24 septembrie, orele 20.45, lucrători din cadrul Secției de Poliție Rurală nr 12 Bicaz, au depistat pe DN 12C, pe raza comunei Bicazu Ardelean, un bărbat de 48 ani din comună, care conducea o autoutilitară în care se afla material lemnos.

Întrucât polițiștii au constatat că există neconcordanțe între materialul lemnos din autoutilitară și avizul de însoțire, s-a dispus verificarea acestuia, ocazie cu care s-a găsit în plus o diferență de 5.56mc. Conducătorul auto a fost sancționat contravențional cu suma de 2000 lei, s-a dispus măsura complementară a reţinerii în vederea confiscării a cantităţii de 16.80mc. lemn de esență rășinoase, precum şi a autoutilitarei.

Ionut CORFU

sursa: IPJ Neamt

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.