Ieri, PNL a reusit sa treaca prin Parlamentul Romaniei trei modificari legislative anuntate in campania electorala si mult asteptate de români: eliminarea supraaccizei la carburanti, eliminarea supraimpozitarii contractelor de munca part time si cel mai mai important, abrogarea recursului compensatoriu, in baza caruia aproximativ 17.000 de condamnati au iesit din puscarii inainte de termen, printre acestia fiind si infractori periculosi.

Toti liderii PNL de la centru si din teritoriu au inscris cele trei reusite in contul partidului, asa cum este si normal, insa deputatul PNL (fost PDL) de Neamt, Laurentiu Leoreanu a decis ca trebuie sa puncteze electoral in caz ca va fi candidat la presedintia CJ Neamt, si a trecut realizarile de ieri din Parlament, pe persoana fizica. ”Iată, alte promisiuni făcute de mine în campania electorală devin FAPTE!”, scrie fostul primar de Roman pe contul lui de socializare, ca si cum el ar fi facut modificarile de unul singur. El a identificat problemele, el a facut proiectele, el a promis in campania electorala ca rezolva si tot el a facut modificarile in Parlament de unul singur. Abia la sfarsitul postarii vorbeste la plural, insa cu o formulare simplista, fara sa faca nicio referire la PNL sau la colegii lui din Parlament care au contribuit la deciziile luate ieri.

Iată, alte promisiuni făcute de mine în campania electorală devin FAPTE!

Astăzi, în plenul Camerei Deputaților au fost votate, așa cum anunțam și anterior, o serie de legi ce vizează pe toți românii, bunăstarea și siguranța lor!

* Legea recursul compensatoriu a fost abrogată! Acest fapt va duce la creșterea siguranței cetățenilor!

* A fost eliminată și supra-impozitarea muncii part-time, ceea ce cred că va duce la eliminarea unei părți ”gri” din piața de muncă, rezolvând și o stare de nedreptatea față de cei care erau nevoiți să plătească taxe la normă întreag, deși nu puteau lucra decât pentru jumătate de norma sau chiar mai puțin.

* Tot azi, s-a eliminat și supra-acciza la combustibili, ceea ce va duce, în mod firesc, la o scădere a prețului combustibililor în anul 2020!

* Legat de proiectul de lege privind eliminarea pensiilor speciale – PSD a amânat votul!Sper ca săptămâna viitoare să dăm vot și pe această lege și să reușim să eliminăm și pensiile speciale!

Așadar, ne ținem de cuvânt și luna decembrie debutează cu surprize frumoase pentru români!”, scrie deputatul Leoreanu.

Ionut CORFU

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.