Deputatul PNL Neamt, Laurentiu Leoreanu, o considera iresponsabila pe medicul Flavia Groșan si cere CNA sa introduca masuri de cenzura la posturile TV, contra celor care nu cred in vaccinare si a celor celor care se opun schemei de tratament oficiale, impotriva Covid.

Vicepresedintele PNL Neamt, consideră să situația a devenit periculoasă deoarece unii români urmăresc mesajele „antivacciniștilor” și refuză tratamentele medicale autorizate. „În ultima vreme, observ un fenomen periculos care este din ce în ce mai răspândit în spațiul public: impostori care susțin tratamente care încalcă protocoalele medicale sunt promovați frecvent, iar anti-vacciniștii sunt peste tot la tv, mai ceva ca medicii care se află în prima linie de luptă cu pandemia. Cel mai grav este că mulți români cred în cuvintele acestor impostori, refuză terapiile medicale, precum administrarea oxigenului, nu cred în purtarea măștii de protecție sau nu cred în virus, chit că ajung să se îmbolnăvească grav”, a declarat Laurențiu Leoreanu.

Deputatul a dat-o drept exemplu pe Flavia Groșan, cea care a stârnit numeroase controverse. „Este complet iresponsabil ca aceste persoane, precum Flavia Groșan, să continue să fie promovate. Există instrumente prin care instituțiile abilitate, printre care și CNA, pot interveni pentru a lua măsuri împotriva acestui fenomen. Suntem într-un război cu o pandemie care distruge vieți, locuri de muncă, sănătatea psihică a multora dintre noi. Nu este vorba de cenzură, ci de a încerca să limităm efectul deosebit de nociv pe care îl are prezența acestor indivizi în spațiul public”, mai spune Leoreanu, completand ca „nu este corect ca românii care respectă regulile să aibă de suferit din pricina unei minorități care le sfidează”.

În replică, medicul Flavia Groșan spune că ea nu a apărut din spuma mării, ci a făcut cercetare de calibru, dar acum nu mai are timp de ştiinţă. „Doamnelor si domnilor, vorbiți de studii clinice. Eu nu am apărut din spuma marii. Eu am făcut cercetare de mare calibru ca Principal Investigator in multe studii clinice de mare anvergura internațională. Acum folositi acele medicamente, iar eu am fost acolo, cum unii nu vor fi niciodată in viața asta.

Toate se fac la timpul lor. Acum nu mai am timp de știința. Acum folosesc ce am învățat din ele, aplic si vindec oameni. Va pupa mama!
PS Hai, gata cu vorbăria. Intru pe front. Acolo se câștiga bătăliile. Nu cu un ochi pe Netflix si cu altul pe pagina de FB a doctoriței afurisite din Oradea sa vedem ce a mai postat pe pagina“, a scris dr. Flavia Groşan, pe Facebook.

 

Ionut CORFU

DISTRIBUIȚI

4 COMENTARII

  1. dalmatianu se crede pe mosia lu tacsu din targu rromanului bre asa zis leberale armasar de ala tuciuriu auzit-ai de democratie si libertate de opinii?

  2. Au ceva de ascuns cei de la PNL de domnul cere cenzura??? Din ce știu fiecare este liber să creadă ce vrea și să facă ce vrea, dacă sunt persoane care vor să o creadă pe doamna doctor, pot continua în a crede cine nu de asemenea (să nu creadă). Acest comportament al celor de la guvernare, ne face să nu credem în vaccinare, din sutele de mii de articole de când cu vaccinul se contrazic în declarații și cer cenzura la orice se spune împotriva lor sau ce nu le place lor să audă. RUȘINE PNL

  3. Cred ca trebuia sa sune astfel articolul: ” leoreanu o considera iresponsabila pe FLAVIA GROSAN pentru faptul ca vindeca oameni si , mai ales, o face cu tratamente ieftine… “. Dar – ce este “leoreanu” (acest obiect)?

    Cere cenzura ??!

    MARE , ESTI, DOAMNE !!!

  4. Si Arhimede a fost ucis de un legionar roman pe care l a intrebat de ce ii stricase cercurile pe care acesta le desenase in nisipul din curtea casei sale. Vremurile sunt altele dar prostia, impostura si nemernicia unora dainuie peste timp. Sunt convins ca d na doctor nu are timp sa se uite la micimea discursului respectivului politician dar raman surprins cum un intelectual nu are respect pt ceea ce face un om care incearca sa realizeze ceva dincolo de vorbele goale pe care le primim din partea politicienilor. Politica necrozeaza bunul simt , logica si discernamantul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.