Fostul PDL-ist, actual deputat PNL, Laurentiu Leoreanu, s-a razgandit. Ieri (8 august) a fost propus si validat candidatul liberalilor la primaria orasului Roman, intr-o sedinta cu liderii judeteni ai PNL Neamt. Astazi, dupa aproximativ 12 ore, Leoreanu a anuntat ca nu mai vrea sa fie candidat si ramane ”sa lupte” pentru oras de la centru, unde se pare ca a intrat in niste cercuri cu mare influenta.

Anuntul ca s-a razgandit, a fost facut de Leoreanu pe facebook. ”Au apărut în mediul on line o serie de informații asupra cărora aș dori să fac o serie de precizări (…) nu voi candida la funcția de primar al municipiului Roman, dar vă garantez că cel care va fi desemnat să o facă va fi un om care va putea reprezenta interesele comunității…”, scrie deputatul, ca si cum el nu ar fi stiut ca a fost propus si validat pentru candidatura, desi a participat la sedinta respectiva. Surse din partid spun ca propunerea a venit din partea lui Mugur Cozmanciuc, iar Leoreanu nu a spus NU, ba chiar a multumit pentru propunere si pentru validare. Astazi, Leoreanu spune ca a aflat de pe internet ca a fost validat candidat intr-o sedinta la care a luat si el parte. Deci ori deputatul minte cu buna stiinta, ori are pierderi de memorie, ori s-a intamplat ceva peste noapte, pentru ca se vorbeste ca dupa sedinta, au avut loc niste discutii extrem de aprinse intre Leoreanu si alti liberali, pana spre dimineata, acestea terminandu-se in termeni deloc amicali.

Din mesajul lui Leoreanu de astazi, mai reiese ca este un fel de personaj providential pentru Roman, iar romascanii sunt extrem de norocosi ca au un om ca el la Bucuresti: ”Din fericire pentru oraș, fac parte dintr-un proiect național, sunt vicepreședinte al PNL și într-o foarte bună relație cu decidenții la nivel național, relație construită și consolidată în ultimii ani. Aceste construcții trebuie să rămână și să prospere în interesul romașcanilor!”, mai scrie fostul primar PDL al orasului Roman.

Deocamdata nu se poate spune precis care este adevaratul scop al razgandirii bruste a lui Leoreanu inainte cu cateva saptamani de alegerile locale, insa in mod evident, pentru partid va avea un efect demobilizator, pentru ca deja s-au creat tensiuni si nu este deloc exclus sa izbucneasca un nou razboi intre taberele din PNL Neamt, organizatie care si asa nu se simte deloc bine, dupa ce Andrei Carabelea a fost desemnat candidat la primaria Piatra Neamt, liberalii intrebandu-se daca nu cumva este o gluma, sau daca personajul chiar exista, pentru ca ca nu l-a vazut nimeni la ochi, desi campania electorala este in plina desfasurare.

Mesajul integral al lui Leoreanu, poate fi citit AICI

Ionut CORFU

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.